Rebranding Expertise voor een Frisse Merkidentiteit

Ga terug naar de hoofdpagina

Rebranding maakt je merk weer hot.

Een merk is meer dan een logo en een kleur. En een sterk merk kenmerkt zich door een echte persoonlijkheid, door de manier waarop het er uitziet en door zijn herkenbare stem. Als het niet meer de gewenste waarden uitdraagt waarvoor je staat, is het tijd voor een rebranding.

De rebranding van Botanisk

Wanneer kies je voor een rebranding?

Loopt jouw merk of huidige branding achter qua look en uitstraling? Wil je nieuwe markten veroveren? Staat er een fusie op stapel, moet je imago verbeteren of mik je op een nieuw type klant? Dan kan een rebranding een slimme optie of zelfs noodzakelijk zijn. Daarbij wijzigen we de look and feel of de identiteit van je merk. We zorgen ervoor dat het er strategisch en creatief opnieuw staat, en geven het terug een ziel, een gezicht, een stem.

Wat houdt een rebranding in?

Wat houdt een rebranding in?

Bij een rebranding zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor een andere merk- of bedrijfsnaam, een opgefrist of volledig nieuw logo, een verse slogan, een hertekende vormgeving, een aangescherpte positionering of een combinatie van al deze elementen. Maar ook je missie, visie of waarden kunnen een update krijgen.

Een frisse look op jouw bedrijf?

Wat zijn de voordelen van een rebranding?

Met een rebranding helpt Hamofa Brand Builders om de verbinding met je (potentiële) klanten te verbeteren, nieuwe doelgroepen aan te trekken, relevant te blijven, terug op te vallen in de makt tussen je concurrenten en je naamsbekendheid te vergroten. Het kan resulteren in meer zichtbaarheid, nieuwe en kwalitatievere klanten, en hoger marktaandeel.

De voordelen van een rebranding

Fris ook jouw merk op.

Een nieuwe merkidentiteit opbouwen bij leads, klanten en partners vereist het juiste denkwerk. Een sterk merk bouwen is vak- en maatwerk. Kom eens praten over je brand, onze visie daarop en onze diensten.

Ja, vertel mij meer over Rebranding